ØVRIG JAGT

 

Vildsvin

Vinterpürsch på vildsvin er en efter vores mening desværre en ret overset jagtform, som fortjener meget mere opmærksomhed.

 

Når jorden er hvid af sne, kan man, i fuldmånens skær om natten gå på pürsch efter vildsvin. Efter vores mening noget af det mest spændende som findes. Vildsvinene er utrolig opmærksomme, og det kræver en erfaren jæger at komme på skudhold af dem. Måske ikke den jagtform med det største udbytte, men så afgjort en jagtform med store jagtoplevelser. – Jeg kan anbefale januar måned til det. Jagten kan evt. kombineres med afskydning af hjort, hinder og råer.

 

En sådan jagt kræver sin mand, - det kan være koldt, - rigtig koldt, men til gengæld går man meget, så man alligevel ret let kan holde varmen. Og spændingen er i top. Det hjælper også til.

 

Fasanjagt

Polen er kendt for deres utrolig professionelle opdræt af fasaner. Mange revirer er velegnet til fasanjagt, - og vi har tilgang til nogle af de allerbedste af slagsen. Fasanjagt kan evt. kombineres med pürschjagt eller drivjagt. Er du interesseret, - så kontakt os og hør nærmere.

 

Dåhjort, Sikahjort, Muflon og Europæisk bison, er også til afskydning i Polen.

Kontakt os og hør nærmere.