Reviret hedder ”LOS” (hvilket på polsk betyder elg), og ligger i Klebark, umiddelbar øst for Olstzyn, midt i Mazury. – Mazury-området regnes for noget af det allerbedste hjorteområde i Polen.

Reviret er et super buk og hjorterevir, bestående af meget skov med gode og store lysninger og rydninger, vekslende med store eng- og vådområder, - hvor der også er rigtig god mulighed for vildsvin.

Oprindelig var det 3 revirer som nu drives sammen, i alt på 18.000 ha blandet skov, mark, eng og vådområder.

Jægere indkvarteres i skovfogedbolig, hvor der er indrettet selvstændigt gæstehus i udhuset, med god plads til 2, evt. 3 personer. Det er et godt, stort rum med lille køkkenafdeling, samt nyt og godt badeværelse. Desuden er der gæsteværelse til jægerne på 1. sal i hovedhuset.

Værterne Tom og Marianne er utrolig flinke og sociale mennesker. Tom taler rimelig engelsk. Marianne vil gerne lære det, men det kniber noget endnu. Men flere af de polske jægere i reviret taler også et rimeligt engelsk, så sproget er ikke noget problem.

Vi har ca. 20 bukke til afskydning. Reviret har også en god bestand af hjort, hvor størrelsen på hjort normalt ligger på 4-6 kg. Desuden er der helt super vådområder, hvor der er god mulighed for afskydning af vildsvin.

Stedet er velegnet til 2-3 (evt. 4) jægere.